Koperen UitlooptrechterUitlooptrechter koper

Uitlooptrechters voor de koperen mastgoot

meer informatie

Koperen Uitlooptrechter

KMUT
Bestel
Uitlooptrechter voor een koperen mastgoot

De koperen uitlooptrechter van de M280 en de M333 goot hebben een aansluitdiameter van 80mm.

De koperen uitlooptrechter van de M400 heeft een aansluitdiameter van 100mm. Om deze aan te sluiten op een regenpijp van 80mm hebben we een verloopstuk.

  • Gerelateerde Producten

Koperen verloopstuk ronde buis

KVR
Bestel
Verloopstukken

Koperen verloopstukken zijn zo gemaakt, dat ze altijd aan één kant in een buis passen en aan de andere kant om de buis passen. Er is hierbij geen verbindingsmof nodig.

Een verloop van 80 op 70mm wordt toegepast als er een buis van 80mm aan de muur is gemonteerd en er een aansluiting in de grond moet worden gemaakt op een buis van 70mm.

Verloopstukken kunnen ook op maat worden gemaakt. Neem voor een speciaal op maat gemaakt verloopstuk contact met ons op.

  • Gerelateerde Producten

Informatie over koperen uitlooptrechter

Uitlooptrechters voor de koperen mastgoot

Een uitlooptrechter voor een koperen mastgoot is een alternatief voor een koperen tapeind. De uitlooptrechter vormt de verbinding tussen de mastgoot en de koperen regenpijp.

Het voordeel van een uitlooptrechter is dat deze niet gesoldeerd hoeft te worden. Er kan een gat in de goot worden gemaakt en vervolgens wordt de uitlooptrechter om de goot geklemd.

Verder is het verschil met het koperen tapeind vooral estetisch. Een uitlooptrechter komt onderaan de goot te hangen.

Koperen uitlooptrechters zijn er voor de M250, M280, de M333 en de M400 goot. De uitlooptrechters voor de M280 en M333 goot hebben een aansluitdiameter van 80mm en de uitlooptrechter voor de M400 goot heeft een aansluitdiameter van 100mm.

In Nederland wordt het meest gebruik gemaakt van regenpijpen met een diameter van 80mm. Om een koperen regenpijp van 80mm aan te sluiten op een mastgoot M400, hebben we een verloopstuk van 100 naar 80mm.

Terug