Zinken Wrongen vierkant

Zinken overschuifwrongen en losse wrongen, voor vierkante regenpijp.vierkante wrong voor een zinken buis vierkant

Met vierkante zinken wrongen wordt het authentieke beeld gecreëerd. In het verleden werden er alleen zinken buizen met een maximale lengte van 1 meter verkocht. Om te voorkomen dat een stuk buis zou wegzakken, werd er onder en boven de beugel een wrong op de buis gesoldeerd. Daardoor ontstond er een verdikking om de beugel, zodat het stuk buis op z'n plek bleef.

De meest gebruikte wrong is de overschuifwrong. Deze is snel en eenvoudig te monteren en het beeld is vrijwel hetzelfde als bij de ouderwetse soldeerwrong. Aan een overschuifwrong hoeft niet te worden gesoldeerd. De losse wrong en de wrongen op een spiraal worden wel, net als vroeger. op de zinken buis gesoldeerd. Wrongen zijn er voor zowel een ronde als een vierkante zinken buis.

Zinken overschuifwrong t.b.v. vierkante buis

ZWOV
Bestel
Vierkante overschuifwrong

Wrongen worden voor de sier geplaatst, om een authentieke stijl te creëren.

De overschuifwrong is gemaakt om snel een eenvoudig te kunnen plaatsen. Deze wordt om de buis geschoven en vervolgens wordt de buis, met de wrongen, tegen de muur in de opengeklapte beugels geplaatst. De beugels worden gesloten en de buis hangt op z'n plaats.


  • Gerelateerde Producten

Zinken losse wrong t.b.v. vierkante buis

ZWEV
Bestel
Vierkant wrong
Vierkante soldeerwrong.

Wrongen worden voor de sier geplaatst, om een authentieke stijl te creëren.

Deze losse wrongen worden om de buis gevouwen en vervolgens, net onder en net boven de plaats waar de beugel komt, vast gesoldeerd.

Een overschuifwrong heeft dezelfde authentieke uitstraling als de losse wrong, maar is veel eenvoudiger te monteren.

  • Gerelateerde Producten