vergaarbak amsterdam

Zinken Vergaarbakken

Zinken Vergaarbakken voor 80x80mm en 100x100mm buis.

Elke zinken vergaarbak die door ons wordt geleverd is in Nederland met de hand gemaakt.

Een vierkante regenpijp kan over het ronde uitloopje van de vergaarbak worden geschoven. Schuif de regenpijp tegen de bodem van de vergaarbak, zodat het ronde uitloopje niet meer zichbaar is.

Er zijn zeer veel verschillende modellen leverbaar. We hebben enkele standaard vergaarbakken op deze pagina vermeld. Voor andere modellen kunt u een tekening of een foto naar ons opsturen. De levertijd is dan ongeveer twee weken.

De mooiste manier om een vergaarbak te monteren is met loden siernagels.

!

Zinken Vergaarbak model "Vierkant"

Vergaarbak "Vierkant"  (Junior)

De vergaarbak "Vierkant" heeft een vrij strakke uitstraling en is dus ook geschikt voor moderne woningen.

De afmetingen van een Vergaarbak "Vierkant" zijn: hoogte 200mm, breedte 180mm en de diepte is 140mm. De hoogte is zonder het uitloopje aan de onderzijde gemeten en de breedte zonder de "zijflappen". De afmetingen gelden voor alle vermelde aansluitdiameters.

Vergaarbakken kunnen aan de muur worden gemonteerd met loden siernagels. Deze siernagels staan onderaan deze pagina  vermeld.

Zinken Vergaarbak model "Vierkant" Hoekmodel

Hoekvergaarbak vierkant

Hoekvergaarbak "Vierkant".

Deze hoekvergaarbak is speciaal gemaakt voor het plaatsen in en binnenhoek. De vergaarbak "Vierkant" heeft een vrij strakke uitstraling en is dus ook geschikt voor moderne woningen.

De afmetingen van een hoekvergaarbak "Vierkant" zijn: hoogte 200mm, breedte 180mm en de diepte is 180mm. De hoogte is zonder het uitloopje aan de onderzijde gemeten en de breedte zonder de "zijflappen". De afmetingen gelden voor alle vermelde aansluitdiameters.

Vergaarbakken kunnen aan de muur worden gemonteerd met loden siernagels. Deze siernagels staan onderaan deze pagina vermeld.

Zinken Vergaarbak model "Oud Hollands"

Vergaarbak Oud Hollands

Vergaarbak "Oud Hollands"

De vergaarbak "Oud Hollands" heeft een sierlijke uitstraling en is dus geschikt voor authentieke woningen.

De afmetingen van een Vergaarbak "Oud Hollands" zijn: hoogte 210mm, breedte 240mm en de diepte is 170mm. De hoogte is zonder het uitloopje aan de onderzijde gemeten en de breedte zonder de "zijflappen". De afmetingen gelden voor alle vermelde aansluitdiameters.

Vergaarbakken kunnen aan de muur worden gemonteerd met loden siernagels. Deze siernagels staan onderaan deze pagina vermeld.

Zinken Vergaarbak model "Oud Hollands" Hoekmodel

Hoekvergaarbak Oud Hollands

Hoekvergaarbak "Oud Hollands"

Deze hoekvergaarbak is speciaal gemaakt voor het plaatsen in en binnenhoek. De vergaarbak "Oud Hollands" heeft een sierlijke uitstraling en is dus geschikt voor authentieke gebouwen.

De afmetingen van een hoekvergaarbak "Oud Hollands" zijn: hoogte 210mm, breedte 240mm en de diepte is 240mm. De hoogte is zonder het uitloopje aan de onderzijde gemeten en de breedte zonder de "zijflappen". De afmetingen gelden voor alle vermelde aansluitdiameters.

Vergaarbakken kunnen aan de muur worden gemonteerd met loden siernagels. Deze siernagels staan onderaan deze pagina vermeld.

Zinken Vergaarbak model "Amsterdam"

Vergaarbak Amsterdam

Vergaarbak "Amsterdam"

De vergaarbak "Amsterdam" is een sierlijke vergaarbak voor een authentieke woning.

De afmetingen van een Vergaarbak "Amsterdam" zijn: hoogte 160mm, breedte 210mm en de diepte is 150mm. De hoogte is zonder het uitloopje aan de onderzijde gemeten en de breedte zonder de "zijflappen". De afmetingen gelden voor alle vermelde aansluitdiameters.

Door de geringe hoogte van 160mm kan deze vergaarbak ook goed geplaatst worden op een boeiplank, zonder dat de bak onder de boeiplank uitsteekt.

Vergaarbakken kunnen aan de muur worden gemonteerd met loden siernagels. Deze siernagels staan onderaan deze pagina vermeld.

Zinken Vergaarbak "Leiden"

Vergaarbak "Leiden"

De zinken vergaarbak Leiden heeft een rechthoekige vorm.

De hoogte van de bak is 150mm, de breedte van de bak (excl. kraal) is 240mm en de diepte is 200mm (excl. kraal)

Deze vergaarbakken kunnen worden vastgezet met loden siernagels.

Zinken Vergaarbak model "Brabant"

zn verg brabant
Vergaarbak "Brabant"

De vergaarbak "Brabant" is een sierlijke vergaarbak voor een authentieke woning. Deze vergaarbak heeft geen zijflappen en daardoor past die ook bij een moderne woning.

De afmetingen van een Vergaarbak "Brabant" zijn: hoogte 220mm, breedte 260mm en de diepte is 190mm. De hoogte is zonder het uitloopje aan de onderzijde gemeten en de breedte helemaal aan de bovenkant. De afmetingen gelden voor alle vermelde aansluitdiameters.

Zinken Vergaarbak model "Trechter"

Vergaarbak Trechter

Vergaarbak "Trechter".

De vergaarbak "Trechter" heeft een vrij slanke uitstraling en is geschikt voor elke soort woning.

De afmetingen van een Vergaarbak "Trechter" zijn: hoogte 290mm, breedte 185mm en de diepte is 115mm. De hoogte is zonder het uitloopje aan de onderzijde gemeten en de breedte zonder de "zijflappen". De afmetingen gelden voor alle vermelde aansluitdiameters.

Vergaarbakken kunnen aan de muur worden gemonteerd met loden siernagels. Deze siernagels staan onderaan deze pagina vermeld.

Belangrijk: De uitloop van deze vergaarbak komt strak tegen de muur te zitten. Als er een buis op aan wordt gesloten zal deze ook strak tegen de muur komen te zitten. De buis kan in die situatie alleen met zadels worden vastgezet. Als de vergaarbak op een boeiplank wordt bevestigd is de afstand tot de muur eronder, vaak wel voldoende. In deze situatie kunnen er wel gewone scharnierbeugels worden gebruikt.

Loden Siernagel Bolkop

Loden siernagel met bolle kop.

Deze loden siernagels worden gebruikt om vergaarbakken en zinken zadels aan de muur te bevestigen. De nagel is van staal en de bolle kop is van lood.

Vaak wordt er een gat van 6mm geboord en daarin een plug van 6mm aangebracht. De loden nagel kan in de plug worden geslagen.

Elke vergaarbak heeft vier bevestigingspunten.

De prijs is per stuk en niet per 4.

Loden Siernagel Rond

Loden siernagel met ronde kop.

Deze loden siernagels worden gebruikt om vergaarbakken en zinken zadels aan de muur te bevestigen. De nagel is van staal en de ronde kop is van lood.

Vaak wordt er een gat van 6mm geboord en daarin een plug van 6mm aangebracht. De loden siernagel kan in de plug worden geslagen.

Elke vergaarbak heeft vier bevestigingspunten.

De prijs is per stuk en niet per 4.

Loden Siernagel Vierkant

Siernagel vierkant
Loden siernagel met vierkante kop.

Deze loden siernagels worden gebruikt om vergaarbakken en zinken zadels aan de muur te bevestigen. De nagel is van staal en de ronde kop is van lood.

Vaak wordt er een gat van 6mm geboord en daarin een plug van 6mm aangebracht. De loden nagel kan in de plug worden geslagen.

Elke vergaarbak heeft vier bevestigingspunten