Renovatiebeugel

Renovatiebeugels voor bakgoten.

meer informatie over renovatiebeugel

Koperen Renovatiebeugels met lip

KRBBL
Bestel

Koperen Renovatiebeugels met lip voor een bakgoot

Deze gootbeugel wordt aan de achterkant vastgezet en onder aan het steuntje. De renovatiebeugel wordt aan de muur bevestigd. De beugel is zeer geschikt op plaatsen waar een dakbeugel niet geplaatst kan worden. In bestaande situaties is het soms lastig om de beugels op het dakvlak te monteren.

Bij de verschillende beugels staan ook de afmetingen van de metalen strip, waar de beugel van gemaakt is, vermeld. Bij de B44 goot is dit bijvoorbeeld 30x6mm. De breedte van de strip is 30mm en de dikte van de strip is 6mm. De beugels zijn vaak ook in andere diktes verkrijgbaar. De hier vermelde dikte is die welke wij adviseren.

  • Gerelateerde Producten

Informatie over koperen renovatiebeugel

Renovatiebeugels voor bakgoten

De renovatiebeugel wordt achter de achteropstand van de goot vastgezet en ook aan de ondersteun. Deze gootbeugel is gemakkelijk te plaatsen en zorgt tevens voor een degelijke constructie. Renovatiebeugels geven door het extra pootje aan de onderkant (ondersteun) een heel ander beeld dan de dak- en muurbeugel. Als er te weinig ruimte is voor een renovatiebeugel is de muurbeugel misschien een betere oplossing.

Gootbeugels met een lip worden om de 60cm geplaatst. Als de beugels allemaal geplaatst zijn kan de goot er in worden gelegd. De goot wordt in de beugels gedraaid. Hierdoor komt de lip (kraalsteun) in de kraal te zitten. De goot kan nu niet meer opwaaien.

De dikte van de beugel

Bij elke beugel op onze website staat de dikte vermeld. Dit is tevens ons advies. Hier kan natuurlijk van afgeweken worden, neem in dat geval contact met ons op.

Terug