Koperen dakgoot plaatsen

Montage van koperen dakgoten

Vankopertotzink.nl levert niet alleen de koperen goten en toebehoren, maar we monteren ook goten en regenpijpen in Flevoland en daarbuiten.

Onze zinkwerker heeft veel ervaring met zink- en koperwerk, in de nieuwbouw, maar vooral in renovatie. De oude goten worden door ons verwijdert en daarna plaatsen we een nieuwe goot met eventueel koperen afvoerbuizen.

Koperen goten zijn er in twee categoriƫn, nl: Goten die in een houten bekisting worden geplaatst en goten die in gootbeugels worden geplaatst.

De goten die in een houten bekisting worden gemonteerd worden altijd op maat gemaakt. De maten van de bekisting worden opgemeten en aan de hand van die maten wordt er een koperen goot gefabriceerd.

Er zijn twee soorten goten die in gootbeugels kunnen worden geplaatst. Dat zijn mastgoten (halfronde goten) en bakgoten (goten met een vlakke bodem). Koperen bakgoten komen niet veel voor in Nederland. Mastgoten worden wel veel toegepast en deze hebben we wel op voorraad. Vaak wordt er naar de grootte van het dak gekeken en aan de hand daarvan bepalen we welke goot erbij past.

Heeft u vragen over koperen goten. Mail ons op info@vankopertotzink.nl

Koperen dakgoot plaatsen