Zinken dakgoot plaatsen

Zinken dakgoot montage

Vankopertotzink.nl levert niet alleen de zinken goten en toebehoren, maar we monteren ook goten en regenpijpen in Flevoland en eventueel daarbuiten.

Onze zinkwerker heeft veel ervaring met zink- en koperwerk, in de nieuwbouw, maar vooral in renovatie. De oude goten worden door ons verwijdert en daarna plaatsen we een nieuwe goot met eventueel zinken afvoerbuizen.

Zinken goten zijn er in twee categoriƫn, nl: Goten die in een houten bekisting worden geplaatst en goten die in gootbeugels worden geplaatst.

De goten die in een houten bekisting worden gemonteerd worden altijd op maat gemaakt. De maten van de bekisting worden opgemeten en aan de hand van die maten wordt er een zinken goot gefabriceerd.

Goten die in beugels worden geplaatst liggen bij ons op voorraad. We hebben de halfronde zinken goten (mastgoten) en goten met een vlakke bodem (bakgoten). Hierbij hoeft alleen het juiste model te worden geselecteerd. Vaak wordt er naar de grootte van het dak gekeken en aan de hand daarvan bepalen we welke goot erbij past.

Zinken dakgoot plaatsen