Zinken dakgoot plaatsen in Flevoland

Montage van zinken dakgoten in Flevoland

Vankopertotzink.nl levert niet alleen de zinken goten en toebehoren, maar we monteren ook goten en regenpijpen in Flevoland en eventueel daarbuiten.

Onze zinkwerker heeft veel ervaring met zink- en koperwerk, in de nieuwbouw, maar vooral in renovatie. De oude goten worden door ons verwijdert en daarna plaatsen we een nieuwe goot met eventueel zinken afvoerbuizen.

Zinken goten zijn er in twee categoriƫn, nl: Goten die in een houten bekisting worden geplaatst en goten die in gootbeugels worden geplaatst.

De goten die in een houten bekisting worden gemonteerd worden altijd op maat gemaakt. De maten van de bekisting worden opgemeten en aan de hand van die maten wordt er een zinken goot gefabriceerd.

Goten die in beugels worden geplaatst liggen bij ons op voorraad. Hierbij hoeft alleen het juiste model te worden geselecteerd. Vaak wordt er naar de grootte van het dak gekeken en aan de hand daarvan bepalen we welke goot erbij past.

Woont u in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Marknesse, Nagele, Rutten, Swifterbant, Zeewolde, of in een omiggend dorp of stad en heeft u nieuwe goten of regenpijpen nodig...... Vankopertotzink.nl

Zinken dakgoot plaatsen in Flevoland