VerzendkostenBezorging in de Benelux

Verzendkosten voor Nederland en België

Let Op! Als het goederenbedrag toeneemt, nemen de verzendkosten af!

Nederland:

Voor het verzenden van onze producten, hebben we te maken met twee soorten artikelen. Dat zijn artikelen die in een doos verpakt kunnen worden en langwerpige artikelen die niet in een doos passen. Bij langwerpige artikelen kunt u denken aan, goten, regenpijpen, stalen ondereinden, etc. De goten en regenpijpen zijn veelal leverbaar in lengtes van 1, 2 en 3 meter. Bij de verzendkosten kunt u aangeven wat de langste lengte is die u besteld.

De meeste langwerpige artikelen zijn niet alleen onhandig vanwege de lengte, maar zijn vaak ook zeer kwetsbaar. Als je met een goot of buis ergens tegenaan stoot, ontstaat er meteen een deuk. Om die reden hebben we besloten om deze materialen alleen met onze eigen transporteur te vervoeren. Hierdoor lukt het ons om vrijwel altijd schadevrij te leveren. De kosten voor het transport bedragen maximaal € 30,- per levering (Zeeuw-Vlaanderen € 55,-) De kosten nemen af naarmate het goederenbedrag toeneemt.

Uitgezonderd zijn de Waddeneilanden. Levering en eventuele extra kosten in overleg.

Producten die in een doos passen, worden verzonden met een pakketdienst. De kosten hiervan bedragen maximaal € 8,00 per zending.

Voor onze vrienden in België:

Voor producten die in een doos passen rekenen wij maximaal €17,50 per zending. Bij een goederenbedrag tussen de € 50,- en € 100,- rekenen we € 12,50 per zending en als het bedrag boven de € 150,- komt nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Voor langwerpige producten verzoek ik u ook het bovenstaande (over Nederland) te lezen. Ook als we naar België moeten rijden, gebruiken we onze eigen transporteur. U moet rekening houden met een maximaal bedrag van € 72,-. De verzendkosten nemen af naarmate het goederenbedrag toeneemt.  Langwerpige producten leveren we in België alleen in de provincies Antwerpen en Limburg.

Als u een winkelwagen hebt gevuld en op "naar de kassa" klikt, kunt u aangeven dat de materialen in België moeten worden geleverd.