Ecobender/RolbenderEcobender

Ecobender opkantgereedschap, rollbender of, buigapparaat voor zink en koper

Deze kwaliteits Ecobender is een heel handig apparaat om zink of koper mee om te buigen. Deze rolbender is makkelijk mee te nemen naar iedere zinkklus.

Met dit apparaat kun je op een hele eenvoudige manier het zink omzetten. Stel de ecobender in op de juiste afstand. Aan de voorkant van het bovenste wiellager, zal een zetting ontstaan. De instelmaat is dus vanaf de voorkant van dit wieltje tot aan het apparaat.

Duw de ecobender stevig tegen het zink en rol het apparaat heen en weer. Tijdens deze beweging trek je de ecobender langzaam omhoog. Op dat moment zie je al een zetting ontstaan.

Ecobender Premium

ECOSPRO
Bestel
Ecobender met dubbele lagers

Met een ecobender kan je op een eenvoudige manier zink omzetten. De ecobender is compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen in een gereedschapskoffer.

De ecobender Premium heeft dubbele lagers in de behuizing. Deze lagers zijn erg belangrijk, hiermee rol je steeds tegen de zijkant van de zinken plaat. Door de dubbele lagering is de ecobender stabieler tijdens het buigen van de zinken plaat, of de koperen plaat.

  • Gerelateerde Producten