Vierkante stalen ondereindenVierkante stalen ondereind

Stalen ondereind Vierkant

Stalen ondereinden worden gebruikt om het onderste en tevens meest kwetsbare deel van een regenpijp te beschermen. De vierkante buis is gemaakt van staal en daarna in een zinkbad gedompeld, waardoor hij niet zal gaan roesten.

Stalen ondereinden worden veel gebruikt bij openbare gebouwen, maar ook voor woningen in stads- of dorpscentra. Stalen ondereinden kunnen goed gecombineerd worden met regenpijpen van zink en pvc. Bij koperen regenpijpen is het beter om een gietijzeren ondereind te nemen.

Door onze rechtstreekse contacten met de fabrikant van de stalen ondereinden, kunnen we ook heel goed maatwerk leveren. Er kan van alles in elkaar gelast worden, dus als het stalen ondereind dat u nodig heeft er niet bij staat, neem dan contact met ons op.

Ondereinden met een lengte van 2 en van 3 meter worden met ons eigen transport geleverd. De bezorgkosten nemen af naarmate het orderbedrag hoger wordt.

Stalen ondereind vierkant 80mm verzinkt

SRV080
Bestel
Stalen ondereind vierkant
Vierkant stalen ondereinden 80x80mm

Net zoals de vierkante regenpijpen van 80x80mm het meest voorkomen, is dat ook het geval met de stalen ondereinden van 80x80mm. Regenpijpen van bijvoorbeeld zink raken beschadigd, doordat mensen er iets tegenaan zetten of door vernieling.

Een stalen ondereind met een lengte van 2 meter is vaak al een goede oplossing. Dat is het gedeelte van de buis dat het meest kwetsbaar is. Bovenop het stalen ondereind kan verder worden gebouwd met bijvoorbeeld zink.

Maatwerk is ook heel goed mogelijk.

  • Gerelateerde Producten

Stalen ondereind vierkant 100mm verzinkt

SRV100
Bestel
Stalen ondereind vierkant
Vierkant stalen ondereinden 100x100mm

Vierkante regenpijpen van 100x100mm komen het meest voor bij de wat grotere gebouwen. Het kan bij dit soort van gebouwen nuttig zijn om langere stalen ondereinden toe te passen. Vaak wordt er op dit soort daken geklommen en een stalen ondereind van bijvoorbeeld 3 meter in combinatie met een anti klim beugel kan dan een goede oplossing zijn.

Voor woningen is een stalen ondereind van 2 meter vaak al voldoende. Daar boven kan dan verder worden gebouwd met bijvoorbeeld zinken buis.

Maatwerk is ook heel goed mogelijk.

  • Gerelateerde Producten