Koperen GootbeugelGootbeugel van koper

Gootbeugels voor Mastgoten.

Een dakbeugel wordt onderaan het schuine dak vastgezet. De meeste dakhellingen zijn 45 graden. Voor dakhellingen die geen 45 graden zijn kunnen we de hoek van de gootbeugel verzetten.

Gootbeugels worden om de 60cm geplaatst. Als de beugels allemaal geplaatst zijn kan de goot er in worden gelegd. De goot wordt in de beugels gedraaid. Hierdoor komt de lip (kraalsteun) in de kraal te zitten. De goot kan nu niet meer opwaaien.

De dikte van de beugel. Bij elke beugel op onze website staat de dikte vermeld. Dit is tevens ons advies. Hier kan natuurlijk van afgeweken worden, neem in dat geval contact met ons op.

Koperen Gootbeugel voor een mastgoot

KDBM45
Bestel
Koperen beugel 45 graden mastgoot
Gootbeugel 45 graden met lip

Het gedeelte van de beugel dat schuin naar boven steekt wordt op het hellende dak vast geschroefd.  De standaard beugel is geschikt voor een dakhelling van 45 graden. De beugels kunnen ook worden aangepast voor een andere dakhelling.

De stripdikte van de beugels is per beugel verschillend. De M250 beugel is 25x4mm, de M280 beugel is 30x4mm en de andere beugels zijn 30x5mm.

De beugels zijn volledig koper.

  • Gerelateerde Producten

Gootbeugel buigtang 800mm

Freund
GBT800
Bestel

Dakgootbeugel buigtang 800mm

merk: Freund

Met deze buigtang met een lengte van 800 mm buig je makkelijk gootbeugels met een dikte tot 8 mm. De draaihoek is eenvoudig instelbaar.

Gootbeugelschroef RVS

RSS
Bestel
RVS schroeven

RVS Gootbeugelschroeven met een platverzonken kop.  

Wij verkopen deze schroeven per stuk!