Koperen StadsuitloopStadsuitloop van Koper

Koperen stadsuitlopen van rechthoekig naar rond

Een koperen stadsuitloop is eigenlijk een verloop van een afvoer van een plat dak naar de koperen regenpijp.

Als de afvoer van het platte dak aan de zijkant uit de muur steekt, kan deze op twee manieren worden aangesloten. Er kan een stadsuitloop om de afvoer, die uit de muur komt, worden geschoven. Vervolgens kan de koperen buis worden geplaatst. De tweede mogelijkheid is het plaatsen van een vergaarbak onder de afvoer en onder de vergaarbak wordt dan weer de koperen regenpijp aangesloten. Met de stadsuitloop is er een gesloten verbinding en met de vergaarbak een open verbinding.

Het voordeel van een open verbinding is dat de vergaarbak begint over te lopen als het riool verstopt zit. Bij een gesloten verbinding is dit veel minder goed zichtbaar. Stadsuitlopen die hier niet vermeld staan, kunnen vaak wel op maat worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.

Koperen stadsuitloop 60 x 80

KSU68
Bestel
Koperen stadsuitloop 60x80
Stadsuitloop 60x80mm

Deze koperen stadsuitlopen kunnen op een 60mm en een 80mm regenpijp worden aangesloten.

De maat 60x80mm is van de rechthoekige koker. Deze wordt om de afvoerpijp geschoven die van het platte dak komt en uit de muur steekt. De afvoerpijp die uit de muur steekt is meestal van lood of aluminium.

De meest voorkomende maat is die van 60x80mm naar rond 80mm.

  • Gerelateerde Producten

Koperen stadsuitloop 60 x 100

KSU61
Bestel
Koperen stadsuitloop 60 x 100
Stadsuitloop 60x100mm

Deze koperen stadsuitlopen kunnen op een 80mm of een 100mm regenpijp worden aangesloten.

De maat 60x100mm is van de rechthoekige koker. Deze wordt om de afvoerpijp geschoven die van het platte dak komt en uit de muur steekt. De afvoerpijp die uit de muur steekt is meestal van lood of aluminium.

De meest voorkomende maat is die van 60x80mm naar rond 80mm.

  • Gerelateerde Producten