Zinken HoekstukZinken buiten hoekstuk

Binnen- en buitenhoekstukken voor Mastgoten

Binnen- en buitenhoekstukken zijn gemaakt om het aanleggen van een zinken goot te vereenvoudigen. Als de goot langs de woning de hoek om gaat is het hoekstuk eenvoudig aan de goot te solderen.

Buitenhoekstukken worden het meest toegepast. Als de goot rond de gehele woning moet worden geplaatst zijn er vier buitenhoekstukken nodig. Bij een L-vormige woning is er ook één binnenhoekstuk nodig.

De hier vermelde hoekstukken zijn alleen voor beugelgoten geschikt. Een hoekstuk voor een goot die in een houten bak moet worden geplaatst, moet op maat worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op: info@vankopertotzink.nl

Zinken buitenhoekstuk t.b.v. mastgoot

ZMBU
Bestel
Zinken buitenhoek mastgoot
Zinken buitenhoek voor een mastgoot.

Buitenhoeken voor mastgoten worden veel gebruikt om met de goot de hoek om te gaan. Voor een woning met bijvoorbeeld een piramide dak zijn vier zinken buitenhoeken nodig. Let op de kraal om te bepalen welk hoekstuk nodig is.

Hoekstukken voor goten die in een houten bak moeten worden geplaatst, moeten op maat worden gemaakt.

  • Gerelateerde Producten

Zinken binnenhoekstuk t.b.v. mastgoot

ZMBI
Bestel
Zinken binnenhoek mastgoot
Zinken binnenhoek voor een mastgoot.

Binnenhoeken voor mastgoten worden gebruikt voor bijvoorbeeld een L-vorige woning. Let op de kraal om te bepalen welk hoekstuk nodig is.

Hoekstukken voor goten die in een houten bak moeten worden geplaatst, moeten op maat worden gemaakt. Dit komt bij mastgoten nauwelijks voor.

  • Gerelateerde Producten