zinken t-stuk vierkant

Zinken T-stukken vierkant

Zinken T-stukken voor vierkante regenpijpen.

Zinken T stukken zijn er in 45 graden en in 85 graden. De reden dat er is gekozen voor 85 graden in plaats van 90 graden is, omdat een zinken buis altijd iets op afschot moet liggen. De verbinding tussen de buis en hulpstukken is namelijk niet geheel waterdicht. Het wordt in elkaar geschoven, maar niet gesoldeerd. Verder zou het ook niet goed zijn dat er water in de buis blijft staan.

Hieronder staan zinken T stukken met een aansluiting voor een vierkante buis, maar ook voor een aansluiting van een ronde buis.

Er zijn ook verlopende T-stukken verkrijgbaar. Neem voor informatie over de verlopende t-stukken contact met ons op.

!

Zinken T-stuk 45 graden t.b.v. vierkante buis

T stuk vierkant 45 graden

T-stuk 45 graden.

Zinken T stukken zijn standaard leverbaar in de maten 80x80mm en 100x100mm. 

Verlopende T stukken, om bijvoorbeeld een zinken buis van 80x80mm op een buis van 100x100mm aan te sluiten, zijn op aanvraag leverbaar.

Zinken T-stuk 85 graden t.b.v. vierkante buis

T stuk vierkant 85 graden

T-stuk 85 graden

Zinken T stukken zijn standaard leverbaar in de maten 80x80mm en 100x100mm. De hoek van 85 graden (i.p.v. 90 graden) zorgt ervoor dat er geen water in de buis blijft staan.

Verlopende T stukken, om bijvoorbeeld een zinken buis van 80x80mm op een buis van 100x100mm aan te sluiten, zijn op aanvraag leverbaar.

Zinken T-stuk 85 graden vierkant - rond

Zinken T-stuk voor een vierkante buis

Zinken T-stuk voor een vierkante buis en een aansluiting voor een ronde zinken buis.

Bij de aanleg van een vierkante zinken regenpijp, komt het regelmatig voor dat er een ronde buis op aangesloten moet worden. Deze T-stukken bieden daarvoor een oplossing.