Over ons


Wij willen u graag laten weten wie we zijn.

We hebben inmiddels al 24 jaar ervaring in de "zink" branche, vooral met het leveren van zink- en koper producten aan loodgieters.

Sinds 2012 zijn we onze aandacht gaan richten op kleine en middelgrote ondernemers, maar zeker ook particuliere klanten. Deze website hebben we gebouwd, om u een goed beeld te geven van alle mogelijkheden van zinken en koperen afvoer systemen. We hopen u, als klant, met onze kennis te kunnen helpen bij uw zink- of koper projecten. Samen moeten we altijd tot de juiste oplossing komen.

De naam "VanKoperTotZink" is gebaseerd op de uitdrukking "van A tot Z". Wij streven naar een compleet assortiment. Mocht u ergens geen oplossing voor weten neem contact met ons op!!

Wij leveren ook maatwerk in zink en koper. Door de opgedane ervaring in deze branche, weten we de meest gespecialiseerde fabrikanten te vinden, zodat we u goed kunnen helpen.

Dave Vos (06-54714399) en Dennis Vos (06-21885410) of Whatsapp (06-54714399).


Wij onderscheiden ons door:

1. Kennis en Service

Met de uitgebreide informatie over de mogelijkheden van onze kwaliteitsproducten en de eenvoudige bestelwijze kunt u makkelijk uw keuze bepalen.

2. Betrouwbaarheid

In 2016 zijn wij gaan samenwerken met "Webwinkelkeur". Zij verzekeren alle bestellingen zodat u als consument, veilig bij ons kunt bestellen.

Mocht er iets niet goed zijn gegaan, neem dan meteen contact met ons op. We hebben sinds de oprichting van ons bedrijf in 2012 elk probleem kunnen oplossen. We vinden het erg belangrijk dat u klant tevreden bent over de door ons geleverde materialen en diensten.

3. Concurrerende prijs en ruime keus

Naast onze vele producten bieden wij ook maatwerk producten tegen een redelijke prijs.

Door een groot netwerk van leveranciers, werken zonder tussenhandel en onnodige kosten te besparen, kunnen wij de prijs voor u laag houden!

4. Verzendkosten nemen af naartmate u meer bestelt.

De kosten van verzending nemen af naarmate u meer aan goederen bestelt.

Er zijn geen bijkomende kosten.

5. Duidelijke prijzen


Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

Heeft u na een bezoek aan onze shop nog vragen: info@vankopertotzink.nl

Wij zijn u graag van dienst!

VanKoperTotZink

Karveel 49-83

8242 VT LELYSTAD

Nederland

Afhaaladres: Industrieterrein Noordersluis - Bellen voor een afspraak